Siirry pääsisältöön

Avoimet Ovet

Avoimet Ovet -planssi
   Aloitimme ensin piirtämällä monta erilaista ideaa A3-paperille. Teimme kaikki neljä 8 erilaista suunnitelmaa. Laitoimme sen jälkeen kaikkien suunnitelmat lattialle ja siirsimme pois epäselvät ja ne jotka eivät toimi.
   JulisteitteEnsimmäinen ajatus oli neliön muotoiset ruudut, jotka olisi koristellut koko paperin. Jossakin vaiheessa Emmi heitti idean, että maalaisimme vesiväreillä taustan. Emmi maalasi A3-paperille eri väriyhdistelmiä ja skannasi sen muistitikulleen.
   Heitimme ruutu idean pois ja päädyimme pelkästään eläimiin ja vesiväritaustaan. Positiivisista väreistä muutimme kopiokoneella negatiiviksi, mikä tapahtui vahingossa. Kaikki oli sitä mieltä, että negatiivinen väri sopisi hyvin taustaan. Aloimme ideoimaan tekstiä, pinssejä, banneria yms. samalle taustalle. Tanja teki pinssit eläimineen, minä tein bannerin, Emmi ja Tuisku tekivät julisteita ja miettivät planssi-ideaa.
   Kun kaikki oli koossa, teimme kaikki oman planssi-idean tiukalla ajalla ja valitsimme siitä hyvännäköisen. Minä ja Tuisku tulostimme sen edellisenä päivänä ja tänä aamuna Emmi ja Tanja liimasivat sen kapalevylle, sillä välin kun minä ja Tuisku menimme purkamaan näyteikkunaa.

    Pidin meidän ryhmän hengestä ja saimme monta hyvää ideaa aina paremman päälle. Eniten pidän taustasta ja pinsseistä. Teimme työnjaon, mutta omalla kohdalla se ei aina ollut selvää, mitä itse tein.

Kommentit